Kräuter levendulás BIO fürdősó

>> 2010. április 10., szombat

Előnyök:
A só gazdag ásványi anyagokban, levendula kivonatokban, gardéniaban, BIO makadámia dió kivonatban, elismert nyugtató és frissítő hatásáért elismert kivonatokban.

Egyéb hatások:
Serkenti a vérkeringést. A levendula segít az idegrendszer nyugtatásába, eltávolítva az álmatlanságot, fejfájást és gyógyító és fertőtlenítő hatása van. Szintén hatékony a menstruáció vagy reuma fájdalmak csillapításában és fertőtlenítő hatása van.

Használat:
Öntsünk megközelítőleg a palacknak 30%-át a vízfürdőben. A fürdés időtartama: 15-20 perc körülbelül 37°C fokos víznél. Gyermekektől távol tartandó, a termék fogyasztásra alkalmatlan.
Várt eredmények:
A fürdés ideje alatt, az aromaterápia hatása által eltávolítja az ideg feszültségeket és ellazítja az izmokat. A bőr enyhe illattal marad.

Összetevők:
Himalaya crystal-salt, Lavandula intermedia, Gardenia jasminoides, Prunus armeniaca seed oil*, *az összetevők ellenőrzött biológikus környezetekből származnak.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Ajánlott a gyakori használata bármilyen bőr típusú számára. A nyugodt alvás érdekébe, ajánlatos a lefekvés előtti fürdés.

Nettó tömeg: 400 gramm

Származási hely: Németország

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP