Kräuter fogkrém növényekből

>> 2010. április 10., szombat

Előnyök:
A fogkrém alapja több különleges gyógynövény amelyeket vegyítik azért, hogy a fogak fogszuvasodás, fogkő és parodontozis ellen védelmet nyújthasson.

Egyéb hatások:
Kräuter növényekből készített fogkrém aktív összetevőket tartalmaz, amelyek megerősítik a fogzománcot és a fogkőlerakódás kialakulása ellen hat, gondozza a fogínyt és a száj frissesség érzését ápolja. A zsálya és borsmenta kivonatok késleltetik a fogszuvasodás a baktériumok fejlődését, egyidőben megerősítve a fogínyt és segít a fertőzések megelőzéséhez. A kamilla kivonat nyugtatja a fogíny fájdalmakat, míg a mirha sikeresen leküzdi a fogászati tályogokat.

Használat:
Ajánlott a használata minden étkezés után.

Várt eredmények:
Fogmosás után érezni fogjuk a frissesség kellemes érzését és az enyhe menta kellemes ízét.

Összetevők:
Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Propylene Glycol, Cellusose Gum, Sodium C 14-16 Olefin Sulfonate, Aroma, Lauryl Glucoside, Chamomilla Recutita Extract, Commiphora Myrrha Extract, Mentha Piperita Extract, Salvia Officialis Extract, Allantoin, Sodium Fluoride, Sodium saccharin, Lactic acid, Limonene, Linalool, CI 74260, CI 77891

Tanácsok és figyelmeztetés:
A foghúsgyulladásokban, paradontozisokban, a fogínyt köröskörül masszírozni kell 2-5 percen keresztül.

Nettó tömeg: 125 ml

Származási hely: Németország

(Forrás. LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP