Lifting fluid BIO PHYTO 30 Aqua Bio

>> 2010. április 16., péntek

Előnyök:
Egy azonnali hatású forradalmi termék. A Lifting fluid BIO PHYTO 30 Aqua Bio lenyűgöz egyedi, azonnal látható öregedés-gátló hatásával!

Egyéb hatások:
Az előzőleg megtisztított arcra és dekoltázsra dörzsöljük, körkörös emelkedő mozgással, a bőrben való teljes felszívódásig.

Használat:
Az E vitamin, gránátalma, guava, hibiszkuszproteinek fito-aktív képlete, és egy nagyon hatékony bioflavonoidokból álló öregedés-gátló újítás révén táplálja, felemeli és feszessé teszi az arc körvonalait.

Származási hely: Németország

Tanusítvány: BDIH

Nettó tömeg: 30 ml és 5 ml

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)

0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP