BioHAUS BIO vízkőoldó WC számára

>> 2010. április 5., hétfő

Előnyök:
Ajánlatos a WC-k higiénikus tisztítására. Eltávolítja a szennyeződéseket, baktériumokat és semlegesíti a kellemetlen szagokat.

Egyéb hatások:
A WC számára BIO vízkőfeloldónak BioHAUS összetételében szerepelnek a következők: erjesztéses cukorból kivont természetes savak, teljesen lebontható. Feloldja a kalcium lerakódásokat és fertőtlenít. A termék kellemes illata az eukaliptusz és a menta természetes olajoknak köszönhető. Hatóanyagok (nyersanyagokból való kivonat: a burgonya, a kukorica, a cukornád, a cukorrépa, kókusz-és pálmaolaj) egyedülálló feloldási és szennyeződés eltávolítási tulajdonságai vannak. Citromsav és a tejsav segítségével tisztít és fertőtlenít. A nyers anyagokból való tisztítási aktív anyagok természetes módon regenerálódnak.

Használat:
Öntse az anyagot a WC-be, hagyja, hogy hasson, törölje és öblítse. Használjon kesztyűt, a keze védelme érdekében.

Várt eredmények:
A vízkőoldó fényesé teszi a felületeket és eltávolítja a baktériumokat, így megelőzve a megbetegedés veszélyeit. Eltávolítja a kellemetlen illatokat és felfrissíti a fürdőszobai levegőt.

Tanácsok és figyelmeztetés:
Sok vízzel öblítik. Ajánlatos a termék használata hetente legalább egyszer.

Összetevők:
Cukros szurfaktánsok, tejsav, citromsav, benzil-alkohol, alkohol-zsíros-szulfát, Monoglycerid-zsírsav, természetes illóolajok, borsmenta* és eukaliptusz* olaj), *biológiai ellenőrzött módon termesztett.

Nettó tömeg: 500 ml

Származási hely: Németország

Tanusítvány: Ecocert

(Forrás: LifeCare termékkatalógus és webáruház)


0 megjegyzés:

Az oldalról

Az oldal kizárólag tájékoztatás végett jött létre, az ebben foglalt írásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb információ a termékekről az online katalógusban, illetve regisztráció után a hivatalos oldalon a webirodába bejelentkezve található.

Life Care

A LifeCare termékekről és az üzleti lehetőségről a http://www.noioldalak.hu/lifecare oldalon olvashatsz. A termékek és az üzleti lehetőség előtt Magyarország 2010. február 15-én nyitotta meg kapuit.

Legyél Te is LifeCare törzsvásárló!

Törzsvásárlóként vagy viszonteladóként, üzletépítőként a katalógus ártól 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Rendelési minimum érték/rendelés : 50 euró. A kiszállítás ingyenes.

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP